Get Adobe Flash player

Sala de conferinte Angellis

Sala de conferinte

La Angellis Hotel**** te ajutam sa organizezi orice fel de eveniment, de business sau privat si iti punem la dispozitie cateringul, aparatura si sala necesara pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti, adica perfect. Pe langa cele necesare iti oferim si tot sprijinul nostru printr-un management de eveniment impecabil.

Fie ca e vorba de un seminar cu colegii de birou, o conferinta de presa, un grup de lucru international, o reuniune de clasa, , la Angellis Hotel**** vei gasi un spatiu perfect pentru oricare.

Centrul de conferinte are 1 sala dotata cu echipament modern de sonorizare si vizualizare, ce poate gazduii ntre 30 si 150 persoane si care pot fi amenajate in mai multe variante (teatru, U, amfiteatru, sala de clasa), in functie de numarul de persoane si tipul de eveniment.

Noi oferim o gama de echipamente audio-vizuală, inclusiv facilităţi de conferinţe video, de asemenea, suport tehnic complet şi linii ISDN. Sala de conferinta Angellis ofera o gama variata de servicii audio vizuale şi suport tehnic complet pentru cei care folosesc facilităţile noastre de conferinţe. Sala este echipata cu videoproiector flipchart,ecran de proiectie,sonorizare,acces nelimitat la internet prin "wirelless".
Forma

 th_forma1

 th_forma2

 th_forma3

 

Tip Sala

Forma de U

Clasa

Teatru

Consiliu

Angellis

80

100

150

 150

TARIFE CAZARE:

  • Camera Single - 55 euro
  • Camera Matrimoniala - 65 euro
  • Camera twin - 65 euro
  • Camera de familie - 75 euro
  • Apartament Junior - 90 euro
  • Apartament executiv - 150 euro